Zoeken naar zonder geneukt

Uw zoekactie voor zonder geneukt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patsy 55 jaar Limburg - HASSELT
Patsy heeft zin.
Crossdresser heeft zin in heerlijke sex, waarbij alles mag en niets moet. Draag graag lingerie. Tongen likken pijpen neuken en geneukt worden. Wie heeft zin in lekkere sex? Ik kan vandaag. Hou van long sessie. Ben 56 186 98 15x4 bi bottom. Discretie gevraagd en geboden.  

Patsy heeft zin.
11 dagen
Jonas 30 jaar Limburg - Diepenbeek
Geil kontje gezocht.
Zoek man van jonge leeftijd die eens graag geneukt wil worden. Voorkeur naar behaard maar moet niet. Wie wil?  
11 dagen
bottom 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Top gezocht morgen overdag
Ik zoek voor morgen tussen 10u en 14u een dominante top uit de regio waar ik mag langskomen om geneukt te worden in mijn gespoelde kontje. Ik kom met gespoeld kontje bij je aan en je geeft me orders wat ik moet doen. Bij wie mag ik langskomen? Ik ben 40-jarige, propere, hygienische onderdanige bottom pijpslet.  
Joke 50 jaar Limburg - Kortessem
Fantasy waarmaken
Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Fantasy waarmaken
11 dagen
Fernand 37 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoekt voor vvn 19-20uu
Is er iemand dat wil geneukt worden vvn? Liefst anoniem en hygiënisch! Stuur een berichtje met eventueel een foto en adres en ik kom af. Niet teveel gemail.  
11 dagen
Submissive slut 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sletjestraining gezocht
Ik ben een sportief gebouwde jongeman van 27. Graag zou ik goed gebruikt worden als een onderdanig sletje: moeten pijpen, facefuck krijgen, anaal geneukt worden,... Ik heb wat ervaring, maar een beetje opbouw is aangewezen, zeker voor anaal neuken. Andere kinky ideeën of scenario's zijn zeker ook welkom!  
11 dagen
Zin.. 59 jaar Limburg - Beverlo
Zin
Hoi door dit zalige weer nog eens zin om goe geneukt te worden in bosjes.Ieman zin met weet van een goed plaatsje??Omgeving beverlo leeftijd speelt geen rol!!!is wel voor vandaag wil nog eens zaad in me voelen...  
Geil konijn 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile versa gast ontvangt voor goede sex en bare fuck
Ben een versa gast van 46/1.88/90 17 verzorgd. Hou van elkaar opgeilen tongen pijpen rimmen vingeren baere neuken en geneukt worden. Ik neuk graag doggy en wordt ook graag doggy geneukt. Zin stuur mij met zeker je stats erbij. Ik woon singel in Oudenaarde centrum en ontvang je graag.  

Geile versa gast ontvangt voor goede sex en bare fuck
Tim 21 jaar Antwerpen - Hoboken
Ik kan ontvangen Black mag zekker ook
Ik kan ontvangen bij afspraak deur sta open je volg me naar kamer Probeer mij niet te pijpen of vragen om jou te neuken dan stop het Wil lang geneukt worden lang pijpen ook draag masker met blond haar Hoerige lange leer laarzen+leer rok ik ontvang niet zo maar mannen  

Ik kan ontvangen Black mag zekker ook
12 dagen
Pat 34 jaar Antwerpen - Deurne
Geil trio discreet
Wij zoek mannelijk top. Wij pijp heel graag en hard geneukt worden ontv discreet  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10